ESG / Trajnost

Kategorija
Dogodki 2024
Datum
20/03/2024
Prizorišče
Deloitte, Dunajska 165, Ljubljana

Spoštovane članice in člani združenja

Vabimo vas na izobraževanje ESG / Trajnost v praksi, ki bo v sredo, 20.3.2023 ob 14.00 uri . Predavanje je organizirano v sodelovanju z Deloitte in družbo SIJ.

Lokacija dogodka: Deloitte, Dunajska 165, Ljubljana. Dogodek bo potekal do 17.00 ure.

Parkiranje: Deloitte ima zelo omejeno število razpoložljivih parkirnih mest na ploščadi za poslovno stavbo Rotonda. Vhod  na parkirišče se nahaja za BKS Banko in je dostopen iz Ogrinčeve ulice (vanjo zavijete z Dunajske ulice, smer center, takoj za avtobusno postajo). Ob prihodu na ploščad se rampa avtomatsko odpre. V primeru parkiranja na ploščadi vas prosimo, da ob prihodu v 1. nadstropje svojo registrsko številko avtomobila sporočite na naši recepciji za validacijo.  Le korak dlje imate na voljo parkirno hišo Smelt/WTC (Parking d.o.o.).

 

Vljudno vabljeni!  

 ESG / Trajnost v praksi

Predstavljena bosta okvir in regulativa ESG področja, ki predstavlja okoljske, družbene in upravljavske standarde, ki jih podjetja upoštevajo pri svojem poslovanju, da bi ustvarila trajnostno vrednost. Razumevanje in implementacija ESG načel sta ključnega pomena za prihodnost poslovanja, ki se vse bolj osredotoča na trajnost in odgovornost. Pridobili boste vpogled v dobre prakse iz gospodarstva.

ESG.jpg

 

Združenje poslovnih finančnikov Slovenije spodbuja trajni razvoj poslovnih finančnikov in nudi najboljše priložnosti za izmenjavo profesionalnih izkušenj, znanj in informacij. Z oblikovanjem poslovne prakse prispeva k razvoju in zasledovanju odličnosti poslovnih financ v Sloveniji.

Erna Slana

Predsednica ZPFS

ZPFS.png

 

 
 

Vsi datumi

  • 20/03/2024
Parmova 53, 1000 Ljubljana +386 (0)31 548 217 info@ zpfs.org